Hemmakontoret - Paket LARGE

Det här paketet medger fyra olika sätt att hålla sig fysiskt aktiv, samtidigt som man arbetar framför sin dator. Cykla, sitta på balansboll, stå på balansbräda samt arbeta ståendes.

StandUp Desk

Ett bord framtaget för framtidens aktivitets- eller flexbaserade arbetsplatser. Manuellt höj-och sänkbart. Bordet är i en liten och smidig storlek som gör det mycket lättplacerat och lätt att möblera med. Du behöver inte ta hänsyn till elanslutningar och slipper sladdar på golvet

Ordinarie pris: 3.916 kr ex moms
Pris i paketet: 3.133 kr ex moms

Deskbike

Deskbike är den ledande skrivbordsstolen med integrerad sadel. Cykeln är ihopfällbar för enklare förvarning, har ett steglöst justerbart motstånd och med en app i din smartphone kan cyklingen mätas och följas upp.

Ordinarie pris: 3.495 kr ex moms
Pris i paketet: 2.796 kr ex moms

StandUp Active Balance Ball

En ergonomisk balansboll i snygg design för ett aktivt sittande. När du sitter på en balansboll så aktiveras dina mag-, sido- och ryggmuskler och bålen stärks. Det bidrar till en bättre hållning och ökar blodcirkulationen. Bollen är tillverkad i det mjuka och slitstarka tyget Alcala. Den insydda golvringen håller bollen på plats när den inte används. Ett handtag gör att du enkelt kan flytta den.

Ordinarie pris: 1.756 kr ex moms
Pris i paketet: 1.405 kr ex moms

StandUp Active Balance Board

En balansbräda för dig som vill stå aktivt. Genom att använda balansbrädan gör du det lätt att hitta balanspunkten i kroppen och du hittar en naturlig kroppshållning. Active Balance Board vippar behagligt, enbart i sidled – vilket minskar risken för att tippa ner på hälarna. Balansbrädan gör att du kan stå längre stunder då lite rörelse kan upplevas mindre uttröttande än stillastående.

Ordinarie pris: 1.196 kr ex moms
Pris i paketet: 957 kr ex moms

Paket LARGE - summerat

Detta utgår ifrån att du redan har en fungerande arbetsplats, men behöver skapa möjlighet till rörelse. Då passar en skrivbordscykel av golvmodell bra, en så kallad Deskcycle.

Ordinarie pris exkl moms: från 11.886 kr
Ordinarie pris inkl moms: från 14.858 kr

Paketpris exkl. moms: 9.509 kr
Paketpris inkl. moms: 11.886 kr

Frakt (exkl. moms): 645 kr
Frakt (inkl. moms): 806 kr

Totalt (exkl.moms): 10.154 kr
Totalt (inkl.moms): 12.692 kr