SportOffice på Sociala Medier

7 months ago

Sportoffice

Att det är tuffa tider nu är ju ingen överdrift. Känns då nästan fel att formulera något erbjudande som i någon mån spinner på det allmänna eländet just nu. Men om du nu som vi, likväl tvingas/väljer att jobba hemifrån (med busig linslus som vill vara med...), så är risken ganska stor att du nog inte rör på dig så mycket. Kanske är en skrivbordscykel lösningen.
SportOffice har modeller som passar både höga och låga bord (deskbike resp deskcycle). Är du dessutom småföretagare så använd gärna rabattkoden "tuffatider" så får du 10% på skrivbordscyklarna. Koden, som är aktiv till påskafton, funkar även om du kommer från ett stort företag, så det får bli en samvetsfråga.

Vill poängtera att skrivbordstrampande, mig veterligen, på intet sätt hjälper mot Covid-19. Men det har andra fina effekter för din hälsa och vardag.

#tuffatider #skrivbordscykel #deskbike #deskcycle #EverydayInMotion #SportOffice
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Sportoffice

Rörelse och fysisk aktivitet, i alla dess former, ligger SportOffice varmt om hjärtat. Även rörelse utanför "kontorer". Så i år mönstrade vi stafettvasan med två lag (Club SportOffice och SportOffice L'equipe). Otroligt kul, även om det var svårt att få med alla på samma bild.

#vasaloopet #stafettvasan #EverydayInMotion #sportoffice.
... See MoreSee Less

View on Facebook